View unanswered posts | View active topics It is currently Mon, 10 Aug 2020, 12:20



Reply to topic  [ 9 posts ] 
Dzelžu prasības priekš Diablo 3 
Author Message
Site Admin
User avatar

Joined: Fri, 11 May 2012, 15:36
Posts: 292
Prasības dzelžiem ir redzamas šeit: http://eu.battle.net/support/en/article ... quirements

Bet lai būtu vieglāk noorientēties videokaršu plašajā sarakstā, tad tabulā var redzēt, ka apašējā robeža ir sarkanā strīpa, zem kuras skaitās ka videokarte ir unsupported, bet sākot no zaļās strīpas uz augšu ir rekomendētā videokarte.

Tabula pilnā izmērā ir redzama šeit: http://www.tomshardware.com/reviews/gam ... 107-7.html

Uzklikojot uz bildes, viņa būs redzama bez scrollbāriem.


Attachments:
diablo_videocard_table.png
diablo_videocard_table.png [ 59.63 KiB | Viewed 15629 times ]
Sat, 12 May 2012, 04:17
Profile
User avatar

Joined: Mon, 14 May 2012, 13:30
Posts: 5
Uz 8800 GTS 512 griež spēli bez problēmām. Arī grafiskos gļukus betā nepamanīju. Vienīgais, kas bija un ko arī paši Blizzard pieminēja - ielādējoties jaunā environment ar švakāku gpu un cpu, var lagot pirmās 10 - 15 sec.

_________________
Nemuldi. revolution.lv


Mon, 14 May 2012, 13:41
Profile

Joined: Mon, 14 May 2012, 12:11
Posts: 33
Laptopi @ D3

http://www.anandtech.com/show/5865/lapt ... erformance

un veelviens
http://www.notebookcheck.net/Diablo-III ... 918.0.html


Sat, 26 May 2012, 16:05
Profile
User avatar

Joined: Sat, 19 May 2012, 15:43
Posts: 215
uz GTX 570 uz FHD pie liela daudzuma monstru galinaashanas FPS nokriit uz 20 ... itkaa nekas, bet dazhreiz nepatiikami ...

_________________
- nonse response -


Tue, 29 May 2012, 23:43
Profile WWW
Site Admin
User avatar

Joined: Fri, 11 May 2012, 15:36
Posts: 292
capsx wrote:
uz GTX 570 uz FHD pie liela daudzuma monstru galinaashanas FPS nokriit uz 20 ... itkaa nekas, bet dazhreiz nepatiikami ...

Toch? Man GTX 560 Ti, un neesmu ieveerojis FPS samazinaashanos, buus jaapapeeta tuvaak tas FPS cipars stuuriitii.

Mosh tev probleema ar CPU?


Tue, 29 May 2012, 23:50
Profile
User avatar

Joined: Sat, 19 May 2012, 15:43
Posts: 215
par CPU ar iedomaajos
jauzliek buus monitors
man ir Bulldozers 4 cores

un tas man liekas ir principaa vairaak tiek noveerots pie "Bola Shot" + "Volatile Explosives"

uz sitiena nevaru notesteet, jo velkas klienc :)

_________________
- nonse response -


Wed, 30 May 2012, 00:21
Profile WWW
User avatar

Joined: Sat, 19 May 2012, 15:43
Posts: 215
tieshi sakaraa par shitaadu lietu - par CPU

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4211083069

_________________
- nonse response -


Thu, 31 May 2012, 14:31
Profile WWW
User avatar

Joined: Sat, 19 May 2012, 15:43
Posts: 215
capsx wrote:
tieshi sakaraa par shitaadu lietu - par CPU

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4211083069


pasaakums neliidz :S

risinaajums: paariet uz INTEl, ko jau kaadu laiku plaanoju ... :)

_________________
- nonse response -


Mon, 04 Jun 2012, 22:43
Profile WWW
Site Admin
User avatar

Joined: Fri, 11 May 2012, 15:36
Posts: 292
capsx wrote:
risinaajums: paariet uz INTEl, ko jau kaadu laiku plaanoju ... :)


Es jau shito deklamee paaris gadus WoW forumaa. Blizz games nedraudzeejas ar AMD cpu, nau nojausmas kaads tam ir iemesls.


Mon, 04 Jun 2012, 22:48
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 9 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.